неделя, 14 юли 2013 г.

Chek-list за безпроблемни събития

Дойде пролетта и с нея – желанието на клиентите за повече събития. Какво по-добро от това, ще кажете вероятно вие. О, със сигурност няма по-добро, но за да останат всички доволни на финала на събитието, няколко са нещата, които с времето са се превърнали в абсолютно задължителни. Не, че ако се спазят няма да се предотвратят всички „непредвидени случки”, но пък нали именно непредвидените случки все пак са си част от тръпката на събитийния мениджмънт!?


(…)

Преди да изпаднем в прекален меланхолизъм, предлагам заедно да надникнем в едно от абсолютно задължителните неща, които всеки истински професионалист трябва да носи със себе си, за да може да „закърпва” всякакви ситуации, възникнали преди и по време на кажи-речи всеки специален ивент – чантата на събитията. Ето какво намираме в нея:

Ножица, макетно ножче – винаги има какво да се отреже, да се премахне. Ръчният труд за доизкусуряване е почти абсолютно задължителен.
Игла и конец, свински опашки, тел бод – както за отрязване, така и почти винаги има нещо за защипване и прихващане. Понякога ключови елементи от декорацията на емблематични събития са прихванати „аварийно” със свинска опашка. Или с кламер.


Цялата ми публикация можете да прочетете тук.

Няма коментари:

Menu(Do not Edit here)

Slider(Do not Edit Here!)