събота, 11 май 2013 г.

START UP Academy: Отидох, чух, записах се ;)


От няколко дни искам да седна и да напиша нещо за това ми ново начинание – Start Up Academy. Не за друго, а защото когато нещо ни радва, просто трябва да го споделяме. Не само хейт…
Няма какво да си измислям – нямах абсолютно никаква представа какво ще се случва в тази академия, камо ли да искам да участвам в нея. Имам хиляда неща на главата, плюс един PR@Festivals, така че вечерите не само, че не са ми свободни, но и…
Вярвам, обаче, че няма нищо случайно. Така - от един много приятен разговор с Любомира Любенова (Бизнес уроци за начинаещи) от дума на дума се озовахме два часа по-късно на официалното откриване на Start Up Academy. След това Крис говореше толкова зарибяващо, че единственото, което можах да направя е – да го изнудя да ме включи «в крачка». Обещах, че ще съм много съвестен ученик. Убедена съм и че няма да отсъствам в следващите два и половина месеца (колкото и да не знам от сега как може да стане това), защото ако всичко, което той каза в началото е истина, всяка среща ще е много интересно и най-вече – полезна.
Ще видим. Засега оставам с първото си впечатление и ентусиазмът, че ще науча много интересни неща, ще се запозная с готини нови хора и…ще запаля още хора за идеята на моя старт ъп – PRatFestivals. Защото – вярвам, че добрите идеи трябва да бъдат споделяни. Точно, както го каза и Крис по време на откриването.



Снимка: Томислав Савов

2 коментара:

cut: каза...

хелоу, с какво се занимава стартъпът PR@Festivals?

PR. Rhetoric. Media. каза...

PR@Festivals е платформа за споделяне на know-how в сферата на комуникациите. И това е най-общо. Тийзърът на предстоящите неща, може да се види на страницата във Fb :)

Menu(Do not Edit here)

Slider(Do not Edit Here!)